Négy fal között

 

A múltheti többnapos hegymászás, a rapid továbbutazás ide, Barcelonaba, illetve a reggel 6 órás indulás miatti nullaalvás meghozta hatását: kicsit megfáztam...

Erre tekintettel bemutatom kicsit a szállásomat, mivel most ezzel ismerkedhettem meg alaposabban, itt töltöttem az egész napot.

Ez itt a szobám látképe:

IMG_0129[1].JPG

Nem egy nagy eresztés, de minden igényt kielégít és saját szoba. Mindösszesen 6.000,- Ft-ért. Ez az airbnb.com áldásainak köszönhető, mindenkinek tudom ajánlani, mert rendkívül kedvező áron juthat hozzá az ember saját szobához, ami mondjuk egy hostelben elképzelhetetlen lenne.

A másik nagyon jó tulajdonsága a szállásomnak, hogy a szállásadóm egy velem egyidős srác, aki még 2 lakótársával él együtt itt a lakásban. Ők most nincsenek itt, de a szállásadó srác ismerőseinek hála tiszta ERASMUS-os a hangulat. Az, hogy együtt élsz a szállásadóddal, nemcsak a hangulat miatt hasznos, hanem mert így minden apró cseprő kérdésedre hamar választ találsz egy olyan helyitől, akinek nem az az érdeke, hogy lehúzzanak, hanem hogy Te jól érezd magad, mindenből a legjobbat kapd a legjobb áron, és aztán az airbnb.com-os review-kban jó véleményt mondhass róla. 

Holnap remélem sokkal jobban leszek és még többet láthatok Barcelonaból.